A minőség mindvégig biztosítva

Amikor kinyitsz egy Puckatoros csomagot, gondolkodtál már az egyes termékek gyártási és logisztikai folyamatain? Mi elköteleztük magunkat amellett, hogy kizárólag kiváló minőségű termékekkel lássuk el kereskedelmi partnereinket, és ennek elérésében a több mint 30 éves tapasztalatunkat és távol-keleti beszállítói kapcsolataink nagyon sokat segítenek.

Azt is gondolhatod, hogy ez nem annyira fontos, de ha adott a termékek átláthatósága és a nyomonkövethetősége, az bizalmat ébreszt az ügyfelekben a termékek és a beszállítási lánc összes tényezője iránt.

Számunkra elengedhetetlen tényező a minőség és az etika az ellátási lánc minden szakaszában, a beszerzéstől a kiszállításig. Lelkiismeretes hozzáállásunkból adódóan alapvetőnek tartjuk, hogy minden termék ne csak elérje a vásárlók elvárásait, hanem felül is múlja azt.

Az alábbiakban bemutatjuk, milyen folyamatokat végzünk a termékek minőségének, és az alkalmazottaink kiváló munkakörülményeinek garantálása érdekében.

Beszerzés és Gyártás

Beszerzés Távol-Keletről és Kínából

Utunk a távol-keleti és kínai beszerzéssel kezdődik, tehát kiállításokat látogatunk, valamint a meglévő gyártó partnereinkkel felvesszük a kapcsolatot.  Az általunk kiépített kapcsolatok az etikus magatartáson, a konformitáson, valamint a helyes gyártási gyakorlaton alapulnak.

Minőség-ellenőrzés és Szabályok

A kiváló minőség fenntartása érdekében szigorú minőség-ellenőrzési intézkedéseket alkalmazunk a gyártási folyamat minden lépésében. Ebbe beletartozik:

  • Gyártás előtti ellenőrzések: Megbizonyosodunk afelől, hogy a gyártás megkezdése előtt az anyagok és az alkatrészek az előírásainknak megfeleljenek.
  • Ellenőrzések a gyártás közben: A gyártási folyamat során ellenőrzéseket végzünk, hogy az esetleges problémákat korán felismerjük és kijavítsuk.
  • Végső ellenőrzések: A kiszállítás előtt átfogó minőségi értékeléseket végzünk a kész termékeken.

Követjük a PAS 7500:2022-es, illetve más vonatkozó egyesült királyságbeli és európai szabványokban meghatározott irányelveket, és biztosítjuk, hogy minden termék megfeleljen a rendeletekben leírt követelményeknek.

 

Csomagolásaink és a Környezetre való hatásuk

A csomagolásnál is figyelünk a részletekre

A csomagolás döntő szerepet játszik a termék bemutatásában és védelmében. Tervezőcsapatunk olyan praktikus és esztétikus csomagolások létrehozására összpontosít, amelyek javítják a termékek eladhatóságát, miközben azt is biztosítják, hogy azok tökéletes állapotban jussanak el a vásárlókhoz. A felhasznált anyagok kiváló minőségűek, melyek védelmet nyújtanak mind a szállítás, mind a tárolás során.

Környezetvédelmi Szempontok

Figyelemmel követjük a környezetre való hatásunkat, és igyekszünk környezetbarát csomagolóanyagokat használni, ahol csak lehetséges. Azon is dolgozunk, hogy lehetőség szerint eltávolítsuk az egyszer használatos műanyagokat, és termékeinkhez is környezetbarátabb anyagokat használjunk, például újrahasznosított és újrahasznosítható műanyagokat, stb.

A fenntarthatóság iránti elkötelezettségünkkel összhangban a csomagolásaink is úgy vannak tervezve, hogy minimális hulladék származzon belőlük, és legtöbbször újrahasznosíthatóak legyenek. A legutóbbi szabályozások, mint például a franciaországi Triman, lehetővé tették számunkra, hogy tovább egyszerűsítsük csomagolási információinkat, és hogy a végfelhasználók számára is a legfrissebb utasítások adjuk meg arról, hogy a csomagolásban mit, hol és hogyan kell újrahasznosítani.

Információ és Biztonság

A világos és részletes termékinformáció elengedhetetlen a termékek biztonságos és megfelelő használatához. Csomagolásunkon minden szükséges információ fel van tüntetve, például használati utasítások, biztonsági figyelmeztetések és a jogszabályoknak való megfelelés részletei, melyek biztosítják, hogy vásárlóink ​​magabiztosan és biztonságosan használhassák termékeinket. Ez az információ több mint 12 nyelven érhető el.

Minőségbiztosítás a Szállításban

Termékkezelés Kínában

Amint a termékek készen állnak a szállításra Kínában, felügyeljük a rakodási folyamatokat, hogy megbizonyosodjunk termékeink gondos kezeléséről. Eközben ellenőrizzük a csomagolások sértetlenségét, illetve azt, hogy a termékek rakodása biztonságosan történik-e, így elkerülhetjük a szállítás közbeni esetleges sérüléseket.

Raktárba Érkezés és Ellenőrzés

Amikor egy szállítmány a raktárunkba érkezik, egy újabb minőségellenőrzési körön esik át. Raktározó munkatársaink ellenőrzik a termékeket, hogy megfelelnek-e a magas színvonalú szabványainknak, és hogy a szállítás során nem keletkeztek-e sérülések. Ez a folyamat kulcsfontosságú a termékeink minőségének és integritásának megőrzéséhez.

A Rendelések Összekészítése, Csomagolása és Feladása

Képzett Raktári Személyzet

Raktári személyzetünk arra van kiképezve, hogy gondosan és precízen kezelje a termékeket. Szigorú eljárásokat követnek annak érdekében, hogy a megrendeléseket pontosan készítsék össze és biztonságosan csomagolják. Ezzel a részletekre való odafigyeléssel próbáljuk minél kevesebbre csökkenteni a vásárlóinkhoz való kiszállítás alatt előforduló esetleges problémákat.

Hatékony kiszállítás

Partneri kapcsolatot alakítottunk ki több megbízható futárszolgálattal világszerte termékeink gyors és hatékony kiszállítása érdekében. Logisztikai csapatunk szorosan együttműködik ezekkel a futárokkal a szállítások koordinálásában, hogy ügyfeleink időben és tökéletes állapotban kapják meg rendeléseiket.

Folyamatos Fejlesztés Ügyfeleink Visszajelzései Alapján

Rendszeres Ellenőrzések és Újrarendelt Termékek

A minőségbiztosítás nem merül ki a termékek kiszállításánál. Az újrarendelt termékeket rendszeresen felülvizsgáljuk, hogy azok továbbra is megfeleljenek a szabványainknak. Ez magában foglalja az időszakos minőségellenőrzéseket, illetve folyamataink frissítését a legújabb iparági trendek és az ügyfelek visszajelzései alapján.

A Visszajelzések Hasznossága

Fontosnak tartjuk minden érintett személy visszajelzését, beleértve a beszerzőket, a raktárcsapatot, az irodai csapatot, az értékesítőket, a területi képviselőket, és természetesen az ügyfeleinket. Ez a visszajelzés kulcsfontosságú a folyamatos fejlődéshez, illetve hozzájárul termékeink és folyamataink tökéletesítéséhez. Ügyfeleink meghallgatásával és javaslataik figyelembe vételével javíthatjuk termékkínálatunkat és jobban szem előtt tarthatjuk igényeiket.

A minőség iránti elkötelezettségünk a munkánk minden szakaszában megmutatkozik. A beszerzés, a gyártás, a szállítás alatt és még azon túl is aprólékosan ellenőrizzük, hogy termékeink a legmagasabb követelményeknek megfeleljenek.

Ha a Puckator partnere leszel, nem csak, hogy kivételes és nagyszerű termékekkel szolgálunk ki, hanem garantáljuk azt is, beszerzés minden szakaszában, a tervezéstől a kiszállításig, mindig a te érdekeidet tartottuk és tartjuk szem előtt.