Ha szereted az aranyos állatfotókat, ez a blog neked való!

Üdvözölünk a Puckator blog különleges kiadásában, amelyben az ember legjobb barátjáról beszélünk!

A Puckatornál tudjuk, hogy a házi kedvencek is családtagnak számítanak, és szinte semmi sem dobhatja fel jobban napjainkat, mint a kedvenceink imádnivaló pofijának látványa. Tekintettel arra a szeretetre, hűségre és örömre, melyet a kutyák az életünkbe csempésznek, szeretnénk megosztani veletek néhány fotót a Puckator család csodálatos kutyusairól. Ha ezektől az aranyfalatoktól nem olvadsz el, akkor semmitől!

Puckator Dogs

 

Ismerd meg a Puckator kedvenceit!

Görgess tovább, és fedezd fel a Puckator néhány házi kedvencét! Készülj fel egy jó adag cukiságra!!

 

Katalógusunk rengeteg terméket rejteget a Kutyabarátoknak

A kutyák nem csak, hogy részei a Puckator családnak, a termékkínálatunkban is nagy szerepet töltenek be! Az állatokkal kapcsolatos ajándéktárgyaink, különösen a kutyamintásak, a legkelendőbbek közé tartoznak.

Tudjuk, hogy a gazdik imádnak olyan tárgyakat vásárolni, amelyek szőrös barátaikat ábrázolják. Kínálatunkban minden ízlésnek megfelelő, széles választékot találhatsz kutyás témájú dizájnokból.

 A különleges fajtáktól az általánosabb kutyás motívumokig mindenki számára tartogatunk valamit.

Íme néhány a legnépszerűbb, kutyák ihlette kollekcióink közül, amelyek biztosan elnyerik a kutyatulajdonosok és az állatbarátok tetszését.

 

Barks - Kutyafalka: A művészi dizájnt kedvelő gazdiknak

Az egyik legnépszerűbb kollekciónk a Barks - Kutyafalka, amelyet a saját angol tervezőcsapatunk készített. Ez a dizájn különböző kutyafajták stilizált, absztrakt változatait ábrázolja, így tökéletes választás azoknak, akik értékelik a művészi elemeket a mindennapi használati tárgyaikon.

A bögréken, uzsonnás dobozokon és egyéb háztartási cikkeken felfedezhető Barks – Kutyafalka dizájn gyorsan a rajongók kedvencévé vált. Akár a reggeli kávédat kortyolgatod, akár egy kis harapnivalót csomagolsz a parki sétádhoz, ez a minta minden napra tartogat számodra egy csipetnyi kutyás örömöt.

 

Ismered a Fidgeteket? Megérkeztek a nyomogatós Antistressz Játékaink!

Kicsit stresszesnek érzed magad? Nyomogatós antistressz játékainkkal tökéletesen levezetheted a feszültséget. Manapság már nem csak a macskás minták viszik a pálmát: mára már a kutyás dizájnjaink is ugyanolyan népszerűvé váltak. Az “unatkozó” kezeket könnyű lefoglalni egy-egy sztreccs tacskóval, collie-val, corgival vagy westie-vel. Nyomogatós játékainkat mind a fiatalabb, mind az idősebb kutyabarátok imádják.

 

Shiba Inu & Mopsz: Különlegesek és naaagyon aranyosak!!

A Shiba Inu és a Mopsz dizájnjainkat azok figyelmébe ajánljuk, akik nem tudnak ellenállni a kawaii stílusnak. Ezek az imádnivaló karakterek, melyeket nagyon sokan szeretnek, számos terméken megjelennek, beleértve az írószereket, ajakbalzsamokat és utazási kiegészítőket.

Ha ügyfeleidnek kedvelik az aranyos és mókás dolgokat, a Shiba Inu és a Mopsz biztosan sikert aratnak majd náluk!

 

Pihe-puha termékeinket a téli Kutyasétáltatások utánra ajánljuk

Az idő lehülésével a mikrózható plüsseink és melegvizes palackjaink egyre népszerűbbé válnak ügyfeleink körében.

A hidegben (és esetleg esőben) megtett gyors séta után tökéletesen ellazulhatsz a kanapén a különféle kutyás plüss melegítőink egyikével. A kényelem garantált!

 

Írószerek & egyéb Iskolai Kiegészítők a kutyaimádó Gyerekeknek

A kutyás témájú írószereink és kiegészítőink remek választás a legkisebbek számára is! Szórakoztató és színes kutyás dizájnjaink izgalmasabbá teszik az iskolakezdést, illetve az otthoni tanulás hangulatát is feldobják.

Katalógusunk az iskolai kellékektől az apró ajándéktárgyakig minden kis kutyarajongó számára tartogat valami érdekeset. A pultra helyezhető displayes termékeinknek vásárlóid nem fognak tudni ellenállni a pénztárnál.

 

Böngéssz, és fedezz fel még több kutyás terméket a Puckatornál

Ez csak egy kis ízelítő volt a kutyás témájú ajándéktárgyaink és kiegészítőink hatalmas gyűjteményéből. Kínálatunkat folyamatosan frissítjük, hogy mindig vadonatúj és trendy állatos dizájnokat tudjunk felsorakoztatni.

Böngéssz kutyás kollekcióinkban, és olyan bestseller termékeket fedezhetsz fel, amelyek miatt vásárlóid - és négylábú barátaik – gyakran betérnek majd hozzád.

Reméljük, tetszettek a Puckator kutyusai és a katalógusunk kutyás kollekcióinak illusztrálása. Ha te is be szeretnéd mutatni nekünk a házi kedvencedet a közösségi médiában, használd a #PuckatorPals hashtagot!